A győztes a Magyarországon történő forgalomba kerüléssel szinte egyidőben veheti kézbe a Dell gépét.  

A legjobb női kormányos díját tíz éve 2011-ben alapította a Magyar Vitorlás Szövetség és Mátay László közösen, amelynek azóta immáron tízedik. alkalommal a DELL biztosítja értékes tárgyi díjazását ezzel is ösztönzőleg támogatva az eredményes női vitorlázók aktív jelenlétét a sportban. Hiszen az alapítás nem titkolt célja Európa legnagyobb tókerülő versenyén való női vitorlázók részvételre ösztönzése és teljesítményük méltó elismerése.

Kékszalag  Dell  női kormányos  Gordon Evelyn

Így idén tizenegyedik alkalommal kerül díjazásra a versenyt legjobban teljesítő női kormányos. Az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj Gordon Evelyn Díj győztesének jutalma a DELL legújabb igazán különleges és értékes modell a DELL Inspiron Inspiron 5410 2in1, amelyet a Gordon Evelyn díj győztese a Magyarországon történő forgalomba kerülésével szinte egyidőben veheti kézbe.

A legjobb női kormányosnak járó gép legfőbb tulajdonságai:

  • Legyen szó munkahelyi vagy magáncélú felhasználásról, a tabletként és laptopként is használható 14 colos érintőkijelzős modell bárhol, így a vitorlások kabinunkban is kis helyigénnyel megállja a helyét.
  • A 11. generációs Intel processzoroknak, az akár 8 GB memóriának és a legújabb technológiáknak köszönhetően a modell a legkeményebb munkával is könnyedén elbír melegedés nélkül. Amennyiben túrahajózás közben online társalognánk szeretteinkkel, vagy munkavégzéshez szükséges online értekezleteken tennénk ezt, a gép mindenesetben tökéletesen helyt áll.
  • Ezt garantálja a tökéletesen működő 720p-s HD kamera és akár a legerősebb hullámzás zajában is a kristálytiszta hangzást biztosító mikrofon. A szemrevaló platina színű alumínium ház gondoskodik a stílusos megjelenésről. A biztonságra pedig garanciát jelentenek a Dell szolgáltatásai, a mechanikus kamerazár, illetve az ujjlenyomat-olvasó. A veszélye csak annyi, hogy előbb utóbb azt vesszük észre, hogy szárazon vagy vízen az életünk nélkülözhetetlen részévé válik az Inspiron 5410 2-in-1-ben.