FELHÍVÁS

a Kékszalagon versenyhez kapcsolódó online kommunikációban való részvételre

a Legenda Mindenkié! avagy oszd meg TE IS a történeted!

A Magyar Vitorlás Szövetség fontosnak tartja, hogy Európa leghosszabb-, legrégebbi- és reményeink szerint a hazai vitorlázó társadalom számára legfontosabb tókerülő vitorlásversenyén láthatóvá tegye a sportág sokszínűségét, a versenyen induló egységek személyes történeteit.

55. Kékszalag

Kép forrás: Tramontana legénység

A tavalyi évben a Legenda Mindenkié elnevezésű kezdeményezés során a tókerülő regattán részt vevő vitorlázók a verseny közben készült fotókat és videókat juttathatták el a Kékszalag rendezőinek.

Az emlékek többnyire a Kékszalag Facebook- és Instagram-oldalán kerültek megosztásra. A publikált fényképek és videók nagy sikert arattak, így idén is várjuk az élményeket.

Az országos média közvetítés mellett, ez évben a Telekommal és a SAMSUNG-al együttműködve egy külön stúdiót hoztunk létre, mely folyamatosan közvetíti majd az MVSZ saját csatornáin a versenyt és kísérő rendezvényeit. Az élő közvetítések mellett az adást különböző tartalmakkal színesítjük. Sportszakmai szerkesztőink várják a Kékszalag alatt a versenyzők által készített képanyagokat, amelyet az erre dedikált online csatornákon keresztül megoszthatunk az érdeklődőkkel.

Célunk a sportolók és a nagyközönség számára bemutatni a hazai vitorlázás generációkon átívelő egységét, az aktív túrázóktól, a klasszikusokon át, a modern versenyhajókig terjedő változatosságát, a több száz induló egység eltérő céljainak és küzdelmének egyediségét.

Amennyiben szeretnétek Ti is részt venni a regatta „versenyzői közvetítésében”, és szívesen megosztanátok velünk élményeiteket és gondolataitokat, kérjük az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltésével csatlakozzatok a kampányhoz!

JELENTKEZÉSI LAP

Kedves Versenyzők!

Várunk minden rövid (vagy hosszabb) szöveges vagy képi anyagot - a hajó, a csapat történetéről (fontos tényektől, a személyes gondolatokig) - a Kékszalagon való indulásotok motivációjáról, céljairól - az előzetes felkészülésről (akár a hajóhoz, akár a csapathoz kapcsolódik) - a verseny ideje alatt bármilyen eseményről (legyen bár egy küzdelmes- vagy szélcsendes-, akár személyes történet) - a befutás utáni gondolatokról, a díjkiosztó utáni pillanatokon át, a jövő terveiről.

Vitorlázó közösségünkhöz tartozik minden sportkedvelő, aki már valaha vitorlázott, és az is, aki a Balatont, mint turisztikai helyszínt szereti! Mindenkit szeretettel várunk a Kékszalag Fesztiválra, amely július elsején kezdődik Balatonfüreden a Fehér Szalag regattával és az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj díjkiosztójával ér véget. A fesztivál keretein belül különböző látványos vitorlásversenyeket rendezünk és színes parti programokkal is készülünk a fesztiválra kilátogatóknak.

A tavalyi Legenda Mindenkié kampány során beküldött anyagokból készült egy kisfilm is, „A Kékszalag belülről, így látták a vitorlázók a versenyt” címmel, ami alább meg is tekinthető:

Amennyiben a kampánnyal kapcsolatban kérdésetek merül fel, keressétek Fluck Rékát az alábbi elérhetőségek egyikén:

Fluck Réka

fluck@hunsail.hu

+3630 540 1295