Hosszú évek óta számíthat a Kékszalag Molnár Ferenc "Ilcsi bácsi" támogatására. Nem utolsósorban azért, mert Molnár Ferenc vitorlázó. Ezen túl, lehet-e egy, a természet értékeire alapozott kozmetikai cégnek jobb célt találnia a Kékszalagnál, a világ talán legkörnyezetkímélőbb sportágának, a vitorlázásnak az örömünnepénél?

A Kékszalag rangja kötelez. 

Egy ilyen európa hírű versenyen, csak hiteles natúr kozmetikummal szabad közreműködni,szponzorálni. Az Ilcsinek mindig is a megbízhatóság volt a fontos. Ez nem egy " szélből " akarom mondani légből kapott állítás. Eleve csak bio növényekkel dolgoznak, amit a Biogarancia ellenőriz, melyek nagy részét saját 20 hektáros bioültetvényükön termesztenek, illetve még gyűjtenek és vásárolnak 105 féle növényt. Készítményeik összetételét a minősített nemzetközi natúrkozmetikumok előírásai alapján , a német BDIH és a Cosmos standart ellenőrzi és tanusítja évente. Még a flakon és cimke alapanyagát is megszabják az újrahasznosítás követelménye szerint. Büszkék arra, hogy Hungarikumunkkal nem terhelik az emberek szervezetét. Sajnos nagyon sok nem kívánatos alapanyag van az élelmiszerekben,tisztítószerekben és kozmetikumokban is.

"Munkánk nem csak környezet, hanem ember tudatos, s a lehető legkisebb az ökológiai lábnyomunk. Számtalan bőrproblémára kínálunk segítséget, sok esetben a kozmetikus szakemberekkel. Célzott kezeléseinkkel, nemcsak a bőrüket hanem a lelküket is segítünk ápolni. Ezzel kiegyensúlyozottabbak és magabiztosabbak lesznek vendégeink. Vitorlázáshoz hasonlóan az adott körülmények között kell megoldanunk a feladatot." - mondja Molnár Ferenc, az Ilcsi tulajdonosa és az Álom kapitánya.