Letisztult, elegáns, egyedi, prémium. Ezekkel a jelzőkkel tudnánk illetni a Vöslauert, az ásványvíz márkát, ami mindig ügyelt a részletekre, ami előtérbe helyezi a fenntarthatóságot, és ami több száz éves értékekre épülve mindig képes megújulni és fejlődni.

A forrásból feltörő 100%-ban természetes és tiszta víz a márka hagyományainak alapja, ami az életet szimbolizálja. Nagy hangsúlyt fektetnek az újrahasznosításra, ezért 2020 óta PET palackjaik már 100%-ban rePET anyagból készülnek.

55. Kékszalag

A környezetünk mellett persze a saját magunk jóléte is fontos. Ebben segít nekünk a Vöslauer Balance termékcsalád, illetve annak innovatív kiegészítése, a Balance Juicy Plus, amely az elmúlt évek változó életkörülményeit vette figyelembe, így ötvözi az egészséget az élvezettel és közben pozitív hatást gyakorol a szervezetünkre.  Természetes, szénsavas ásványvíz 7%-os gyümölcslétartalommal, értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal kombinálva.

55. Kékszalag

Most már érthetjük, hogy mit is jelent a hagyomány, a minőség és az innováció a Vöslauer értelmezésében. Szem előtt tartja a társadalmi igényeket és tudatosan közelíti meg a környezetre gyakorolt hatását.