IIcsi Napozás utáni testápolót kapnak az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj verseny résztvevői

A bőr védelme nagyon fontos, és ez a fényvédelemmel kezdődik. A különböző hullámhosszú UV-sugarak a bőr irharétegéig hatolnak, amiknek a szervezetre gyakorolt hatásuk összefüggésbe hozható a bőr korai öregedésével, valamint felelős a mély ráncok kialakulásáért és a napallergiáért is. Megfelelő fényvédő használatával csökkenthetőek a ráncok, a pigmentfoltok, és a bőröregedés további korai jelei. Az Ilcsi számára nagyon fontos a megfelelő védelem, azonban a COSMOS Natural natúrkozmetikumi minősítésnek megfelelően nem tudnak hatásos, a jelenlegi UV sugárzásnak megfelelő fényvédelmet biztosító kozmetikumot gyártani.

Ha a megelőzésről van szó, a szakértők tanácsa az, hogy mindenki találja meg a számára a legmegfelelőbb fényvédőt, amit minden nap használhat, hiszen ezzel tehet a legtöbbet a bőre védelméért! Természetesen a már igénybe vett bőr ápolása is nagyon fontos. Aki sokat tartózkodik a természetben, annak a szélnek, napnak, víznek kitett bőrét érdemes hidratálni, nyugtatni, amihez az egyik legnépszerűbb nyári terméküket, a Napozás utáni testápoló gélt ajánlják. Ez a különleges napozás utáni testápoló gél csupa olyan biogazdálkodásból származó növényi alapanyagot tartalmaz, amelyeknek köztudottan erős a nyugtató hatása, emellett hidratálja, hűsíti, nyugtatja és regenerálja a bőrt. Könnyű, géles állagának köszönhetően azonnal felszívódik a bőrbe, nem hagy nyomot még a legnagyobb nyári melegben sem. Hidratáló és regeneráló képességének köszönhetően akár a napozás utáni kisebb leégésre is enyhülést hoz. Ezért tökéletes ajándék a versenyzőknek is, amivel az Ilcsi a versenyen indulók extrém időjárásnak kitett bőréről szeretne gondoskodni.

MVSZ  Ilcsi  54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj

Forrás: Ilcsi

Az Ilcsi életében a vitorlásversenyek támogatása kiemelt fontosságú, amelynek személyes oka is van:„Mi az Ilcsinél mindig is a vitorlázás, és a jó szél szerelmesei voltunk. Első, Álom nevű hajómat 1989. őszén vettem meg, amikor is örökre a szívembe zártam ezt a sportágat. Ahogy a munkámban, úgy a szabadidőmben is meghatározó szerepe van természetközeliségnek, ezért is rajongok a vitorlázásért. Innentől pedig egyértelmű volt, hogy az Ilcsivel a lehető legtöbb módon támogassuk a vitorlásversenyeket is" – mondta Molnár Ferenc, tulajdonos.