Július 1-je és 8-a között a Kékszalag Fesztivál keretein belül színes programokkal és különböző látványos vitorlásversenyekkel várják az érdeklődőket a szervezők Balatonfüredre. A fesztivál első napján lesz, többek között a Kékszalag főpróbájának tartott Fehér Szalag is, amelynek a névadó támogatója ezúttal is a GeneralCom.

55. Kékszalag

Fotó: Szántó Áron / MVSZ

A vállalat már hosszú évekre visszanyúlóan, együtt működve a Magyar Vitorlás Szövetséggel, minden évben a Fehér Szalag mögé áll, ezzel segítve a verseny magas színvonalának létrejöttét. 

55. Kékszalag

A GeneralCom Mérnöki Kft.-nek, nem csak a Fehér Szalag megvalósulásában van jelentős szerepe, hanem a mobil-távközlési piacon is meghatározó pozíciót foglal el. Széleskörű szolgáltatást nyújt a partnereinek, amelybe beletartozik az akvizíció, tervezés és a kivitelezés is. A tapasztalt szakembereik, kiváló szaktudással látják el a feladataikat. 

Köszönhetően a rugalmas, gyors és szakszerű munkavégzésüknek, közel húsz éve végzik a mobil távközlési szolgáltatások tervezését, olyan meghatározó nagyvállalatoknál, mint az Antenna Hungária, a Digi, a Huawei, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone. 

A GeneralCom Mérnöki Kft. legfontosabb törekvéseit a következők szerint fogalmazták meg: „Folyamatosan megfelelni ügyfeleink kiemelkedően magas minőségi elvárásainak és a gyorsan változó gazdasági környezetnek” - derül ki a www.generalcom.hu hivatalos oldaláról. 

55. Kékszalag

Fotó: Szántó Áron / MVSZ