Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj harmadik helyezettje az MKB-Prospex lett. A hajó kormányosát, Kaiser Kristófot kértük, hogy értékelje a versenyt:

„Nem volt egyszerű az idei viadal. Fejben ott kellett lenni végig, amire számítottunk, viszont azt nem gondoltuk, hogy Keszthelynél, majd Balatonfüred előtt is új verseny kezdődik majd” - kezdte értékelését Kaiser Kristóf.

Tavaly az utolsó pillanatban kaptunk ki a Racing Djangótól és idén is megismétlődött a szituáció, csak most a New Black Jack tudott a végén lehagyni bennünket, miközben mi a Nanushkával csatáztunk. A végén dönteni kellett, hogy melyik oldalra állunk be védekezni. Összességében viszont nagyon boldogok vagyunk a harmadik hellyel, mert először szerepeltünk a Kékszalagon ezzel a hajóval, továbbá a tavalyi évhez hasonlóan összejött ismét a dobogó. Úgy érzem, annak köszönhetjük ezt, hogy a végén összeszorított fogakkal álltunk oda a hajrához és jobban koncentráltunk riválisainknál. Gratulálok az RSM2-nek, mert elképesztő munkát tettek bele a fejlesztéseikbe, továbbá a minket végül megelőző New Black Jacknek is jár a gratuláció!”