Nagyon fontos, hogy az Airmoniq-nyomkövetés csak akkor nyújt teljes képet, élményt a nézőknek és a többi versenyzőnek, ha a benevezett hajókon – kivétel nélkül – működik a nyomkövető alkalmazás egy telefonon. 

FONTOS, HOGY FEL LEGYEN TÖLTVE A NYOMKÖVETÉSRE HASZNÁLT TELEFON ÉS A VERSENYZŐKNEK ÉRDEMES MAGUKKAL VINNIE POWERBANKOT VAGY A HAJÓN GONDOSKODNI A TELEFON TÖLTÉSÉRŐL. 

Javaslat versenyzőknek: aki szeretné a nézők számára biztosított webes felületen is követni a verseny állását, annak - a nyomkövetésre használt telefon akkuidejének kímélése miatt - érdemes ezt egy másik telefonon keresztül figyelni.


MIT KELL TENNIE A VERSENYZŐKNEK?

Az Airmoniq Tracking rendszer használatához le kell tölteni az Airmoniq applikációt: 

Mindenképpen engedélyezzük az applikációnak a GPS adatokhoz való folyamatos (háttérben is) hozzáférést.

Az applikációban regisztrálni kell versenyzőként (akinek még nincsen regisztrációja), és itt megadni az MVSZ VIHAR rendszerében használt VIHAR-ID-t, és születési dátumunkat is. Ezzel összeköttetésbe kerül a VIHAR rendszer, és az Airmoniq Tracking rendszere.(Aki már tavaly vagy az idei szezon során regisztrált, az használhatja a korábbi regisztrációt.) 

Belépés után láthatjuk azon versenyeket, amikre már neveztünk a VIHAR rendszerben.

A verseny előtt egy órával már elindíthatjuk a nyomkövetést az esemény melletti Tracking gombra tapelve, majd a START gombot megnyomva.

FONTOS! AZ APPLIKÁCIÓT NE ZÁRJUK BE A VERSENY VÉGÉIG ÉS - AHOGY ARRÓL FENTEBB SZÓ VOLT - GONDOSKODJUNK A TELEFON TÖLTÉSÉRŐL - BÁR AZ APPLIKÁCIÓ NEM FOGYASZT SOKAT. (Amennyiben véletlenül bezártuk volna az applikációt, vagy leállítottuk volna a trackinget, az bármikor újraindítható, akár másik telefonon letöltve az appot és ott bejelentkezve is.)

MiT KELL TENNIE A SZURKOLÓKNAK?

A verseny iránt érdeklődő szurkolók az Airmoniq által kifejezetten a verseny követésére kifejlesztett - az alábbi linken elérhető: 

oldalon követhetik figyelemmel a versenyt.

Az Airmoniq csapata a nézői felületen is több újdonsággal, kényelmi funkcióval készült Fehér Szalag Nagydíj - 25. Izsák Szabolcs Emlékverseny - GeneralCom Nagydíjra és az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra.