Mit kell tudni a helyszíni sportorvosi vizsgálatról? Kisokos a versenyzőknek. 

Az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj előtt is lesz helyszíni sportorvosi vizsgálat,  amelynek a balatonfüredi Anna Grand Hotel Pantheon I. terme (az árkádok alatt) ad helyet 2021. július 21. 11-19 óráig

  • A Dr. Sydó Tibor által végzett helyszíni vizsgálat díja 18 év alatt 7000 forint,  18 év felett 9000 forint, Magyarországi TAJ-számmal nem rendelkező sportolóknak a vizsgálati díjon felül 8000 forintot kell pluszban fizetniük. 

53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj

  • Fizetni készpénzzel és bankkártyával lehet. Amennyiben számlát és nem nyugtát kér valaki, szükség van a számlázási - és email-címre, ahová a számlát küldeni tudja a vizsgáló orvos (Nagyobb forgalom esetén nem biztos, hogy rögtön ki tudja állítani sportorvos a számlát,  előfordulhat, hogy csak rendelési idő befejeztével fogja küldeni)
  • Készpénzes fizetés esetén a gyorsabb munka érdekében a versenyzők lehetőség szerint készítsék elő a pontos összeget.

A SPORTORVOSI VIZSGÁLATHOZ SZÜKSÉGES KÉRDŐÍV ITT ÉRHETŐ EL. 

AZ ÚGYNEVEZETT COVID-CSEKKLISTA ( "Csekklista a Covid-19 fertőzésre gyanús betegek megítéléséhez")

Külföldi versenyzők sportorvosi engedélye:

Csak azoknak a külföldi lakcímmel rendelkezőknek kell sportorvosi engedély, akik magyar versenyengedéllyel rendelkeznek. Tehát annak a  külföldi állampolgárnak, aki külföldi versenyengedéllyel rendelkezik nem kell. Továbbá a külföldi rajtengedélyes sportolóknak kell orvosi igazolás, de az nem sportorvosi és nem kell, hogy magyar nyelvű legyen.