Új támogatói partnert köszönthetünk a jubileumi 50. Kékszalag vitorlásverseny pártolói között a Szerelvénybolt Kft. személyében.

Az országos áruházlánccal rendelkező épületgépészeti és fürdőszoba-termékeket forgalmazó vállalattal a rendezvény helyszínén is találkozhatnak a verseny résztvevői. A Vitorlás téren hozzájuk ellátogatók többek között a GROHE Blue Home víztisztító berendezéseket is kipróbálhatják, melyekkel egy gombnyomással kaphatunk szénsavmentes vagy enyhén savas szűrt vizet csapjainkból. Mindezt természetes vizeink és életterünk védelme mellett.

50. Kékszalag Erste Nagydíj  Kékszalag  verseny  okosotthon  szerelvenybolt.hu

Az 1993-ban kecskeméti családi vállalkozásként induló cég mára országszerte több mint 6 áruházzal és online webshoppal rendelkező épületgépészeti áruházlánccá és fürdőszoba-termékeket bemutató szalonná nőtte ki magát. Töretlen sikerük alapja az az elköteleződés, ami miatt a Kékszalag vitorlásverseny mellett is letették a voksukat, hogy a kimagasló színvonalból és minőségi elvárásokból nem engednek. Ennek is köszönhető, hogy kínálatukban számos technológiai újdonság és exkluzív kivitelű termék érhető el, melyekre egy igényes és modern okosotthon kialakításához szükségünk lehet, kezdve a távvezérelt, wifiről irányítható kazánoktól az okos programozható wc-ken át a víztisztító berendezésekig.

A Kékszalagra kilátogatók ezek közül több megoldással is megismerkedhetnek, például a környezet károsítása nélkül a tiszta víz élményét nyújtó GROHE Blue Home és Red vízszűrőkkel. A GROHE berendezéseivel örökre búcsút inthetünk a palackozott vizeknek, ugyanis a saját csapunkból egy gombnyomásra szénsavmentes, enyhén savas vagy forró szűrt vizet engedhetünk. „Célunk, hogy a legmodernebb technológiák és megoldások bemutatásával felhívjuk a figyelmet, hogy mennyit tehetünk mi magunk is otthonainkban természeti környezetünk védelméért. Nem kérdés, hogy nemcsak a magyar vitorlástársadalom tagjainak, de mindenki számára mekkora érték és természeti kincs legnagyobb édesvizű tavunk, a Balaton. De abba már ritkán gondolunk bele, hogy egy-egy palackozott víz megvételével mennyi édesvíztől fosztjuk meg magunkat és környezetünket, és hogy minderre nincs szükség a modern technológiáknak köszönhetően” – emelte ki Patonai Roland, a Szerelvénybolt Kft. tulajdonosa.

Akkor értjük meg igazán, hogy mit is jelent természetes vizeink védelme, ha belegondolunk, hogy egy liter palackozott víz előállítása 7 liter édesvizet emészt fel, nem beszélve az energiaigényről és a szén- dioxid-kibocsátásról. A Szerelvénybolt Kft. és a GROHE erre hívja fel a figyelmet, és hogy mindennek könnyedén véget vethetünk, ha a palackozott ásványvizek helyett a modern technológia előnyeit felhasználva, mi állítunk elő tiszta, szűrt vizet a csapból. Találkozzunk július 26-28-a között a Balatonfüreden a Vitorlás téren, és ismerd meg a legmodernebb berendezéseket, melyek igazán komfortossá és exkluzívvá teszik otthonodat! 

További információk: www.szerelvenybolt.hu