Weöres Szabolcs magyar szólóvitorlázó díjat ajánl fel a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra.

Most itt a lehetőség, hogy valóra váltsd álmaidat és egy különleges versenyen vitorlázz Weöres Szabolcs oldalán! Ha mindig is szeretted volna megtapasztalni, milyen érzés egy IMOCA 60-as hajón szelni a hullámokat, akkor most eljött a te időd!

A Kékszalag díjkiosztója előtt egy szerencsés vitorlázót kisorsolunk, aki szeptemberben csatlakozhat Weöres Szabolcs csapatához a New Europe fedélzetén a Défi Azimut versenyen. Ne hagyd ki ezt az életre szóló kalandot!

Hogyan vehetsz részt?

Nevezz a Kékszalag vitorlásversenyre, hiszen Európa leghosszabb, legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő vitorlásversenye tökéletes kiindulópont ehhez a kalandhoz.

Jelentkezz Weöres Szabi weboldalán! Ne felejtsd el megadni a VIHAR azonosítódat. https://szabiracing.com/nyeremenyjatek/ 

Teljesítsd sikeresen a Kékszalag versenyt! Nem számít, milyen helyezést érsz el, a lényeg, hogy végigmenj a távon.

Miért érdemes jelentkezni?

Kivételes élmény: Egy IMOCA 60-as hajón vitorlázni nem mindennapi lehetőség! Tapasztald meg a sebességet, ami csak ezt a hajót jellemzi.

Egyedülálló alkalom: Részt vehetsz a Défi Azimut versenyen Lorient-ben, amely az IMOCA hajóosztály házi vitorlás versenye.

Inspiráló közösség: Találkozhatsz a világ legjobb szólóvitorlázóival, új dolgokat tanulhatsz és új barátokat szerezhetsz a vitorlázás világában.

A díj tartalmazza:
– Az oda- és visszautazás költségét 1 fő részére Budapest és Lorient között
– A verseny nevezési díját.