Licitálj és vitorlázz a kétszeres Kékszalag-győztes RSM Hungary Sail Racing csapatával! Támogasd az Autistic Art Alapítvány munkáját és nyerj egy életre szóló kalandot!

Magyar Vitorlás Szövetség RSM jótékonyság Autistic Art

Az RSM Hungary Sail Racing csapata a Magyar Vitorlás Szövetséggel együtt jótékonysági aukciót hirdet, amelynek keretében a legmagasabb licitet leadó nyertes a címvédő - egyben kétszeres Kékszalag-győztes  - RSM legénységének tagjaként részt vehet a szezon egyik ikonikus versenyén, a Kékszalag kistestvéreként ismert  - 2022. július 9-én Balatonfüredről induló -. Fehér Szalag GeneralCom Nagydíjon. 

Az aukción befolyt összeget az RSM Hungary Sail Racing csapata teljes egészében az autizmussal élő fiatalokat ellátó lakóotthonokat támogató és azokban művészetterápiás foglalkozásokat tartó Autistic Art Alapítvány javára ajánlja fel

Licitálni az RSM Hungary Sail Racing Facebook-oldalán:

A kezdő licitérték 10.000 forint. A licitlépcső 10.000 forint.

Az aukció: 2022. július 1. 00:00 órától – július 7. 18:00 óráig tart.

Kapcsolatfelvétel a nyertessel: 2022. július 8. péntek.

Az aukció eredményhirdetésére 2022. július 7. csütörtök, 20.00 órakor kerül sor. 

Az aukció aktuális állásáról folyamatosan beszámol a játékot szervező RSM csapata, illetve a versenyről élőben is többször bejelentkezik majd. A licitszabályzat RSM Hungary Sail Racing weboldalán: https://pages.rsm.hu/licit-szabalyzat/ címen érhető el. 

Mi az a második kék szalag? 

Az Autistic Art évek óta, így az idén is együttműködik a Magyar Vitorlás Szövetséggel. 

Ennek keretében a Kékszalagon induló csapatok a nevezéskor 10 ezer vagy 15 ezer forint támogatás fejében egy jótékonysági kék szalagot kaphatnak, amelyen Varga Máté autista alkotó rajza található.

Természetesen az RSM és a Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett aukción való részvétel, illetve a kékszalagos nevezéskor adható támogatáson túl mindenki nyújthat pénzbeli segítséget a lakóotthonokban élő autista fiataloknak - ezt az alábbi módon tudja megtenni: 

 > Banki átutalással:   11600006-00000000-84576530

> Az Autistic Art Alapítvány online felületén:  https://autisticart.hu/segitesz/adomanyozas/

Az Autistic Art Alapítvány vezetőjével, Kovács Henriettával készült interjút itt lehet elolvasni. Ebben szó esik többek között arról, hogy az autizmussal élő fiatalok hogyan látják a világot és miért fontosak szánukra az alapítvány által biztosított művészetterápias foglalkozások. Az autista fiatalok remek alkotásait pedig itt lehet végignézni

Az RSM Kalocsai Zsolt, a csapatának vezetője, a Vitorlás Szemmel podcastsorozatban a Kékszalagra való felkészülésről, az esélyekről és a várakozásairól érult el részleteket. A teljes beszélgetés itt hallgatható meg.